Mer trassel närmare resan...

Inte nog att man ska börja förbereda sig för en tripp ut  världen, så är det JUL AFTON snart och alla klappar ska handlas. Önskelista är jätte bra, men om man inte själv vet vad man vill ha eller någon annan vill ha, hur ska man då kunna veta det själv?. Man för köra på att det är tanken som räknas och kommer man upp i åren så är det inte viktigt vad man får, utan att man får. ;)

Men det räcker inte med att det ska vara svårt att handla jul klappar till nära och kära, självklart ska datorn´s hårdisk krascha så här nära in på allt, hade varit en sak om det hade varit min dator med i stort sett bara musik på. Nej nej, det var mina föräldrars dator med mycket och viktigt information på, bilder från mycket olika saker och sparade dokument...hmmm...trassel.;(  Har fått hjälp av Patrick, men som sagt via telefon är det svårt att göra nått men vi kom ganska långt iaf. Lyckades uppdatera bios om det nu säger er nått. Ska försöka att lämna in den imorn och se om det går att göra något åt den, försöka att hitta lite bilder kanske. Till er som är rädda för att i framtiden förlora bilder mm. skaffa backup om ni har bärbara eller kanske börja funderar lite på att skaffa RAID hårdiskar till era stationära. 

Blir nog bra i slut ändan, ska ut och äta en god middag idag nere på "Ett Glas"  tillsammans med sambon och 2 kompisar. Ser fram emot det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0