Skinkcupen!

I fredags var det dags för den årliga skinkcupen. Spelas varje år runt Lucia i Jakobsberg.
Det är alltså en cup som vem som helst får dra ihop ett lag med fotboll spelare, man behöver inte vara registrerad i någon klubb. Så alla som vill får anmäla ett lag.

Cupen består av 50 herr lag och 25 dam lag med spelare från hela sverige.
Den spelas i 5-lags gruppspel och det lag som vinner gruppen går vidare till slutspel och dom vinner också en julskinka (fryst).

Vårat lag med namn " Någonting " gick vidare till slutspel men vi kom bara 2:a i gruppen så vi fick ingen julskinka....

Vi spelade första matchen på fredagen klockan 21.40, man var ganska så seg. Men det gick ganska så bra iaf, vinst i första matchen med 4-0 sen trodde vi att det skulle bli lekande lätt men men, ut igen runt 22.20 men då tog det stopp torsk med 3-0. Tredje matchen gick lite bättre vinst med 4-1. Sista matchen som spelades 00.00 började väll inte så bra som man hade hoppats låg under med 2-1 ovagjort hade räckt för att gå vidare men vi var nog ganska säkra att vi skulle vinna matchen, sagt och gjort vinst med 4-2.

Så då togs vi oss vidare till spela på söndagen, första pool matchen hade vi 11.40. Ganska hyffsat motstånd, torsk med 4-1 vi tog ledningen med 1-0 men dom tog oss nog på orken.

Andra matchen mötte vi ett bättre lag, div 1 spelare från Sylvia i Norrköpings trakterna. Torsk med 4-0. Så då var det bara att åka hem igen.

Väldigt roligt att spela fotboll utan press men vinnarskallen kommer ju alltid fram:)

Kommentarer
Postat av: Cap

Du vet ju att det var Ted´s fel att vi torska...

2008-12-20 @ 11:36:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0