Grand Canyon


Pa vagen genom landet sa stannade vi till vid Grand Canyon och kollade. Nar vi anlande till Flaggstaff som staden hette dar vi skulle ta oss till Grand Caynon sa var det -5 grader och svin kallt, inte som pa kusten i Californien dar det var soligt och varmt. Men det var iaf helt otroligt vackert. Lagger upp lite bilder fran nar vi var dar, och som alltid sa hade vi otroligt tur med vadret ma jag saga.




Har vi en av manga vackra bilder.




Vi gick ner i dalen, men inte hela vagen, till den stora stenen i vanster i bild. Kommer en fin bild dar nerifran. Det ar jobbigare att ga ner och sen behova ga upp hela vagen igen.



Har star vi efter att ha gatt varan promenad, det ar valdigt hogt och star man nara kanten sa ar det faktiskt lite halv laskigt!:)



Har ar det en tur med hastar upp och ner, det ar jobbigt att bara ga skulle inte vilja vara en hast i detta fall.



Har ar den fina bilden som jag pratade om, vi klattrade upp en bit pa den stora stenen eller berget. Det var helt tyst och lugnt, precis som pa film nar man bara hor faglar svava forbi.




                                                  Idol bild kanske?
 


Det var ganska varmt nar solen var framme, men i skuggan sa var det faktiskt skit kallt. Hade snoat i Grand Canyon dagarna fore vi hade kommit dit.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0