Melbourne - Portland

Nu har vi akt fran Melbourne till Portland via The Great Ocean Road, valdigt vackert och riktigt fina turer. Akt Gocart pa Melbournes gamla F1 bana. Spelat lite minigolf.
Vi har aven haft turen att surfa med delfiner, haftigt nar det kommer ett par stycken ca 15 meter ifran en nar man ligger och paddlar pa bradan. Fina djur.
Vi har surfat ganska mycket och det gar battre och battre for varje gang. Men nu sa ska vi ta en tripp in i landet for att sedan ta oss tillbaka till Sydney dar vi ska forbereda oss infor nasta hall plats pa resan.
Vi hade den varmaste dagen har i Australien pa lange, hela landet ar valdigt beroende av fran vilket hall vindarna kommer ifran. Igar var det Nordlig vind och hur varmt som helst, man kunde knappt ha en troja pa sig. Idag blaser det sydligt och da maste man nastan ha en troja pa sig, eller man bor ha det for det ar valdigt kallt iaf langs kusten.
Men nu nar vi ska in i landet sa hoppas vi fa se lite ormar. Vi har sett Kangrus, Wombat, Wallabi(mindre modell av kangru),  Koala, Delfiner, Salar, Spindlar, mycket faglar i olika farger och mycket mer dartill. Som sagt vi ska ta oss fran Portland vidare norrut for att sedan vika av vasterut mot Sydney och Nicks mormor.
Vi har traffat pa alla olika former av livet som campers, Massa myggor, otroligt jobbiga flugor, talt som nastan lyfter fran marken, inatt fick vi ga upp och spanna allt som gick annars hade det luft fran marken. Madrasser som maste pumpas mitt i natte, men vi klarar oss fin fint.
Jag kommer att lagga in bilder pa alla fina solnedgangar och mycket annat fran resan nar jag kommer till sydney, mycket ogongodis kommer det att bli, jag lovar.

Skot om er och ha det bra!
See Ya

Kommentarer
Postat av: Stiiiin

Hej Älskling!!



Låter ju som om du har det rätt bra!! Förutom alla läskiga djur... å så ska ni leta upp ännu fler...bäääuu... ormar....usch!!!



Miss you!!



Puss puss

2009-01-14 @ 11:01:40
URL: http://stiiin.blogg.se/
Postat av: Larsson

Tjenare mannen!



vi hade också soligt idag, inte ett moln så länge solen var uppe, ca två timmar..



Måste också tyvärr berätta att vi förlorade på bowlingen i måndags.. Nästan alla matcher var jämna, men vi lyckades inte vinna så många av dem tyvärr..



Lycka till på resan till Sydney!

Hoppas du får lagom mycket kontakt med djuren!



/Larsson



2009-01-14 @ 16:07:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0