Resan vidare...

Vi har haft fullt upp den sista veckan med att hinna med allt som vi planerat, snorklat och sett manga hajar. Inte sa farliga hoppas jag men nagra otroligt stora, man ar inte kaxig nar man ligger i vattnet strax ovanfor en 2 meters haj. Men vi har klarat oss fint fran alla farliga djur hittils:) Vi har aven hunnit med att klattra lite pa den kanda Sydney Harbour Bridge, som ni kan se pa bilden sa var vi uppe dar flaggorna ar. Man fick inte ta med nagot upp inte ens en droppe vatten, ingen kamera fick man heller ta med sig sa vi fick noja oss med att ta lite foton nerifran.
Nu har min resa i Australien avsultats medan resten av varlden vantar. Vi ska snart bege oss vidare till nasta resmal, Nya Zealand. Dar vi kommer att hyra en bil i 1 manad for att aka runt och surfa och leva livet.
Nagra mal i Nya Zealand ar att ta oss till Queens Town for det har staden som har all Action Sport i hela varlden. Vi funderar pa lite bungy jump eller sky diving. Det kommer att bli valdigt spannade att komma dit och se allt som man har hort, manga sager att det ska vara jatte vackert. Nya Zealand har bara ca 3 miljoner inv. och det ar ganska skont hela landet ar inte sa stort men det kommer nog vara mindre trafik an va det ar i Australien iaf. Helt otroligt vad mycket bilar det finns i detta land. 17 miljoner invanare men jag tror sakert att det finns dubbelt sa mycket bilar:)

Vi kommer att flyga fran Sydney tisdagen den 27/1 klockan 0830 till Cristchurch. Stanna dar en natt for att sedan hamta hyrbilen den 28:e. Kolla runt lite i staden, manga sager att den ska vara jatte fin.



Dar uppe var vi;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0