Fiji!

Bula = Hello = Hej

Nu har det gatt en vecka har i Fiji och det ar inte sa latt att fa tag pa internet runt har.
Men hur som helst sa har jag mycket bilder harifran. Har precis atit en lunch, pommes frites och 2 korvar och en 33cl lask for 15 kronor.

Veckan som gatt:
Vi borjade med att komma ner och tog en taxi fran flygplatsen till Seashell @ Momi som det heter, stod att det skulle vara en Surf & Diving Budget Resort men det har vi inte lagt marke till annu:) Mycket ar dyrt dar vi bor, bara att aka ut och surfa kostar 300 svenska kronor och det ar ju lite surt kanske. Men vi har det kanon, vi laser bocker, spelar tennis, pingis, beachvolley boll och mycket annat roligt. Allt folk har nere ar jatte vanliga och otroligt snalla. I borjan sa kandes det som att man var en turist som gick och var radd men nu sa ar det cool lugnt, vi liftade fran Seashell in till den narmaste stora staden Nadi en dag och det var hur lugnt som helst, vissa pratar inte sa bra engelska men det ar lugnt iaf racker med ett ord ibland och lite tecken sprak sa ar det bra.

Den veckan som kommer ska vi vara med pa en Fiji fest som ska hallas pa hotellet och det kommer bli haftigt med sang och musik fran lokal befolkningen. Vi kommer aven att dricka CAVA, och det ar en sorts natinal dryck, helt enkelt vatten och torkade rotter, man skulle aven kunna saga att det ar som droger som man dricker, men jag vet inte hur starkt det ar. Vi satt en kvall och drack det men det enda som kandes var att tunga domna bort:) Ar nog lugnt med att dricka det.

Vi kommer nog att ta en tripp ut och se nagra oar runt omkring, som sagt allt ar ganska dyrt men smakar det sa kostar det. Dom vet verkligen hur man ska ta betalt!:)

Fiji folket harstammar fran indiska folk slaktet och maten ar ju lite darefter, valdigt krydd starkt men otroligt gott.
Ska ta lite mer bilder och njuta av lite mer sol nu sa kommer ni se att det ar valdigt underbart har.

See ya

Kommentarer
Postat av: Veronica

Bra att du har det skönt :)

2009-03-05 @ 20:19:16
URL: http://veronicaah.blogg.se/
Postat av: T.Karlsson

Det glädjer mig att du tränar lite pingis, skit i att dricka CAVA utan försök hitta en tennisbana och träna istället så man får lite motstånd när du kommer hem..

2009-03-08 @ 08:49:44
URL: http://www.aik.se
Postat av: Alina

Lite dålig uppdatering nu tycker jag :) Iofs förstår jag ju att det finns mycket roligare saker att göra än att sitta inomhus vid en dator :) Hoppas att allt är bra!!

2009-03-12 @ 15:53:02
URL: http://alinanenonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0