Ar det sant???

Mellan San Francisco och Las Vegas, eller mellan sno och vatten:)

Pa vag fran SF sa skulle vi ta en vag genom bergen for att ta oss till LV men det skulle visa sig att det var stangt for att det inte var sommar, det ar bara oppet ca 3 manader om aret, Juni-Aug. Sa det blev en lite langre stracka att kora an vad vi hade tankt men det gjorde inte ett dugg.
Nar vi akte pa vagen sa fragade vi om det fanns nagra skidbackar oppna, och till allas forvaning sa fanns det en som var oppen i 10 dagar till. Badger Pass i Californien:)
Vi svangde in dit for att kolla om det fortfarande var oppet och det var det. Vi kom dit klockan 3 pm och vi fragde va det skulle kosta men ingen rabatt for varan del. Sen sa sa gjorde vi ett sista forsok, sa vi gick till kassan och fragde, dar satt en ung tjej med rasta flator och hon bara tittade pa oss som turister, precis vad vi var. Vi fragade om vi kunde fa rabatt for 45 minuter i backen for att vi var pa genom resa till Las Vegas, hon sa ingenting och jag och Jocke tittade pa varandra och undrade vad som hande egentligen. Men efter ca 4 min sa sa hon att det var ok, sen sprang vi till uthyrningen och da hade hon fixat liftkort och hyrning av snowboard gratis for oss, annars hade det kostat oss 68 dollar for 45 min.



Kan beratta att adrenalinet pumpade som tusan hela vagen upp i liften:)




Helt underbart att kunna aka snowboard utan troja:)
Lite kallt nar man akte fort men det far man ta ibland, kostar att ligga pa topp:)



Kan beratta att vi var ganska nojda med att bergen var stangda och att vi gjorde det dar. Var inte den basta snon och ingen vidare kvalite pa bradan men men det gjorde ingenting alls, helt underbart att aka snowboard:) hehe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0